Selecteer een pagina

 

Doodeng, dus laat ik het maar doen

Een aantal weken geleden vroeg Flip Schultz of ik het leuk zou vinden om mijn ondernemersverhaal te komen vertellen in de podcast van Vakwerk. “Natuurlijk” zei ik.. en stiekem dacht ik “Help, dit vind ik dan toch wel weer doodeng”.
Gelukkig had ik een aantal weken de tijd om aan het idee te wennen en toen het vorige week zaterdag zover was, ging ik er bijna ontspannen heen. Na een bak koffie en even bijpraten met Flip gingen we van start en werd het eigenlijk een heel relaxed gesprek waarin ruimte was voor zakelijke items, maar ook persoonlijke verhalen, omlijst door muziek.
Dus met een tevreden gevoel liep ik de studio uit en ging ik samen met manlief nog even Alkmaar in.
Vanmorgen kreeg ik het bericht dat de podcast vanaf 08.00 live te beluisteren was via Spotify.. en ja hoor..weer zei mijn hoofd “Help, ik vind het doodeng om terug te luisteren”, uiteraard heeft mijn nieuwsgierigheid gewonnen ????.

En dan nu de volgende stap: deze opname delen met de mensen om mij heen. Doodeng… dus laat ik het maar doen!

Via o.a. https://bit.ly/VAumontPC ben ik te beluisteren in mijn eerste online interview!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hallo? Waar kan ik je mee helpen?