Selecteer een pagina

Reviews

Mijn agenda zat behoorlijk vol. Administratieve klussen schuif ik het liefst voor me uit.
Het geeft me geen energie en ik ben er niet goed in. Tijdens de eerste afspraak met Claudia wist ik het gelijk: dit wordt een fijne samenwerking!
Claudia stelde vragen die me direct meer structuur boden. Inmiddels heeft ze mijn hele workflow gestructureerd, is mijn huisstijl flink opgefrist, heeft ze mijn agenda beheer overgenomen, me gescherpt in welke trajecten ik wel en niet aanbied.
Mijn dienstverlening is professioneler, ik heb minder voorbereidingstijd nodig en kan me volledig richten op de teams die ik begeleid. Ook mijn klanten zijn tevreden.
De planning klopt, Claudia communiceert helder en to the point en is klantgericht. En dan is ze ook nog eens een heel leuk en prettig mens. Optimistisch, vrolijk, humoristisch. Ik ervaar meer rust in mijn week, heb een sparringpartner en
het voelt alsof we al jaren samenwerken!

Anne Giezen

Teamcoaching en training

Claudia is mijn held. Ze neemt me heel veel werk uit handen, herinnert me er aan als ik mijn “huiswerk” (nog) niet af heb.

Ook vind ik het fijn dat ze proactief is, met me meedenkt en tegengas geeft. Want soms dƩnk ik dat ik een fantastisch idee heb: Claudia spiegelt me dan even en houdt me bij de les.

Nienke Kok

Marketing vanuit je hart

Claudia is jaren lang mijn steun en toeverlaat geweest. Zij organiseert, structureert, kijkt vooruit en weet te anticiperen. Zij is digitaal vaardig en weet het juiste medium of middel op het juiste moment in te zetten. Daarnaast is het fijn samenwerken, er is ruimte voor humor en aandacht. Claudia is snel en accuraat. Een echte aanrader voor wie (even) een helpende hand nodig heeft!

Annemiek Kropman

Manager JGZ

Claudia levert vakwerk en geeft professioneel advies bij vele lastige kwesties. Ze neemt graag werk uit handen, is een taalvirtuoos, ze is een positiefdenkend en oplossingsgericht denkend mens en daardoor is geen klus of vraag te gek voor haar. Ze gaat iedere uitdaging aan en behaalt alle doelen keurig binnen gestelde deadlines. Daarnaast is ze super creatief en een fijne persoonlijkheid om in je buurt te hebben. Heel graag bel ik haar op om mijn grootste (zakelijke) zorgen mee te delen, om advies in te winnen en/of door haar te laten oplossen.

Maarten Redeker

Producent Summer Park Sessions

Claudia heeft mij met verschillende werkzaamheden geholpen.

Een super fijne samenwerking waarbij we onderling snel konden schakelen, sparren en ook leuk contact hebben met elkaar. Iets wat ik mega belangrijk vind!

Lisa van Heusden

Wordt Gefikst!

Wat heerlijk als je iets uit handen kunt geven en je je geen enkele zorgen hoeft te maken of het wel goed zal komen.

Met Claudia kun je je zorgeloos bezig houden met andere zaken. Dank je wel voor al je fijne hulp! šŸ™‚

John van den Broek

Stichting Carlos Momentjes

Heel blij dat Claudia de regelaar van ons bedrijf is. Waar ik eerder alles zelf deed kan ik meer en meer uitbesteden.

Win win, Claudia blij doordat zij doet wat zij leuk vindt en ik blij doordat ik me kan focussen op de dingen waar ik blij van wordt. Ze is duidelijk en praktisch.

Dankjewel Claudia!

Karen Bargeman

Human Design vanuit je hart

Claudia heeft mij ondersteund bij het opmaken van teksten in complexe formats. Door deze klus aan haar uit te besteden, kon ik me lekker concentreren op de inhoud, daar waar ik goed in ben. Claudia pakte dit snel en soepel op en heeft alles binnen het afgesproken tijdsframe geleverd. Fijne samenwerking.

Een aanrader als je omhoog zit!

Sabine Silberhorn

HRBYSABINE

Chat openen
1
Hallo? Waar kan ik je mee helpen?